Концертите и музикалните фестивали ще са последната част от нормалния живот

...
Концертите и музикалните фестивали ще са последната част от нормалния живот
Коментари Харесай

Без концерти и масови прояви поне до есента на 2021 г.

Концертите и музикалните фестивали ще са последната част от естествения живот преди ковид, която ще си възвърнем, оповестява английското издание " Ню мюзикъл експрес ". В скорошна онлайн кръгла маса, проведена от " Ню Йорк таймс ", медицински експерти разсъждават, че това надали ще бъде допустимо до лятото на 2021 година.

Професорът по биоетика и здравен мениджмънт Зеке Емануел съобщи, че организаторите на събития, които ги преместват за по-късна дата през актуалната година, са прекомерно огромни оптимисти.  

" Говоря за големи събирания на хора - конференции, концерти, спортни събития . Когато казват, че ще ги пренасрочат да вземем за пример за октомври 2020-а, аз нямам никаква визия по какъв начин те считат това за реалистична опция. Мисля, че тези неща ще се завърнат последни ", разяснява Емануел. 

" Реалистичната прогноза е, че това ще стане най-рано през есента на 2021 година "

Повечето от огромните фестивали за 2020 година, след които " Гластънбъри ", анулираха тазгодишните си издания изцяло. Американският " Коачела " обаче е пренасрочен от април за октомври. 

" Рестартирането на стопанската система би трябвало да бъде извършено на стадии, и би трябвало да стартира с по-голяма физическа отдалеченост на работното място. Някои типове строителство, произвеждане или работа в офис, където може да се съблюдава метър и половина разстояние един от различен, е рационално да стартират първи ", заключават още участниците във видеоконференцията.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР